Blog | Ana Sayfa
 

5 Şubat 2011 Cumartesi

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler “Tuhaf İkili” oyunuyla Zeytinburnu’ndan tam not aldı!




Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler “Tuhaf İkili” oyunuyla, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde, tiyatro severler ile buluştu. Neil Simon`ın yazdığı, Nedim Doğan ve Behzat Uygur`un yönettiği iki perdelik `Tuhaf İkili` adlı oyunda, Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız rol aldı. Eşlerinden ayrıldıktan sonra zorunlu sebeplerle aynı evde yaşamaya başlayan iki yakın arkadaştan birinin son derece titiz ve simetri hastası, diğerinin ise onun tam aksine dağınık ve olağan üstü pis olduğunu konu edinen komedi, izleyenleri kahkahadan kırdı geçirdi.

Oyunda zaman zaman izleyicilerle de interaktif şeklinde bağlantı kuran Uygur Kardeşler`in performansı, Zeytinburnu halkından tam not aldı.

Zeytinburnu’na gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Uygur Kardeşler, “Burası bizim evimiz gibi, Bizde zeytinburnun’da büyüdük, Kocamustafada top koşturduk, sanki evimizde gibi oynadık” dedi. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezini çok beğenen Uygur Kardeşler, Kültür Merkezini Zeytinburnuna kazandıran Sayın Murat AYDIN’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

 
Başkanın Mesajı
 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN
 
Güncel Yazılar
   
Arşiv